madách-imre-gimnázium
October 22, 2021

Értékelés: 425 szavazatból Egy Interpol-ügynök hazamegy és egy bérgyilkost talál a szobájában. A 47-es rá vár. De mielőtt végezne áldozatával, elmondja, hogy került oda. Nigériától Moszkváig mérnöki precizitással kidolgozott gyilkosságok és menekülések jelzik a 47-es útját, miközben az Interpol embere mindig a sarkában maradt: de sosem érte utol az emberét. Átverések, árulások, kettős játszmák és gyilkosságok macska-egér játékába bonyolódva élnek évek óta. Lassacskán már abban sem biztosak, melyikük üldözi melyiküket. Most azonban eljött a végső leszámolás pillanata. Ám amikor titokzatos, közös múltjuk lezárulni látszik - hiszen egyikük mindjárt meghúzza a ravaszt - egy újabb fordulat ismét mindent megváltoztat. Bemutató dátuma: 2007. november 22. Forgalmazó: InterCom Stáblista:

Mi a véleményed erről a filmről? nem láttam szörnyű gyenge átlagos jó szenzációs Hitman, a bérgyilkos figyelő Szeretnél e-mail értesítést kapni, ha a Hitman, a bérgyilkos című filmet játssza valamelyik tévéadó, bemutatják a hazai mozik, vagy megjelenik DVD-n vagy Blu-ray lemezen? Igen Hitman, a bérgyilkos trailer (filmelőzetes) Szeretnéd megnézni ezt a filmet tökéletes kép és hangminőségben, hogy igazi filmes élményt nyújtson? Csak kattints ide, és rendeld meg DVD-n! Ha tetszik ez a film, ezeket is ajánljuk neked: Hasadás (2011, The Divide) Hitman, a bérgyilkos fórumok Vélemények Sergio Alba, 2019-06-06 21:11 484 hsz Zene címek G-p, 2011-06-19 00:11 3 hsz Kérdések Liz-i, 2010-11-30 10:32 26 hsz Pc játék Kovbojka, 2010-08-18 12:05 158 hsz Keresem téma megnyitása 0 hsz

Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak (Hitman, 2007) Egy Interpol-ügynök hazamegy, és egy bérgyilkost talál a szobájában. A 47-es rá vár. De mielőtt végezne áldozatával, elmondja, hogy került oda. Nigériától Moszkváig mérnöki precizitással kidolgozott gyilkosságok és menekülések jelzik a 47-es útját, miközben az Interpol embere mindig a sarkában maradt: de sosem érte utol az emberét. Átverések, árulások, kettős játszmák és gyilkosságok macska-egér játékába bonyolódva élnek évek óta. Lassacskán már abban sem biztosak, melyikük üldözi melyiküket. Most azonban eljött a végső leszámolás pillanata. Ám amikor titokzatos, közös múltjuk lezárulni látszik - hiszen egyikük mindjárt meghúzza a ravaszt - egy újabb fordulat ismét mindent megváltoztat. Nemzet: amerikai Stílus: akció Hossz: 100 perc Magyar mozibemutató: 2007. november 22. Amerikai bemutató: 2007. november 21. Ez a film a 2669. helyen áll a filmek toplistáján! (A Filmkatalógus látogatóinak osztályzatai alapján. )

Juno teljes film magyarul

  • Hitman teljes film magyarul letöltés
  • Kellemes Husvéti Ünnepeket, husvét, kivánság - Videa
  • Boruto naruto next generations 105 rész
  • Reflux kezelése gyógynövényekkel
  • A Föld után: Apokalipszis - A Hetedik Sor Közepe
  • Csizmás, a kandúr kalandjai Online Ingyen Nézhető | JobbMintATv.hu
  • Lorax teljes film magyarul
  • Junior teljes film magyarul
  • A szemtanú halála videa
  • Erős Pistás sajtos rúd recept
  • Borat teljes film magyarul
  1. Svéd korona árfolyam mnb