amerikai-pite-2-videa
October 21, 2021

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható! Nyitókép: Pixabay

Video

Idetartozik a nyugdíjasok többsége. Az említett küszöb átlépése esetén a járulék alapösszegétől levonják a 2, 9 ezer zloty és az adott személynek járó nyugdíjösszeg között fennálló többletet. A több társadalompolitikai program mellett a jelenleg még a parlamenti munka alatt álló idei lengyel állami költségvetési terv először kiegyensúlyozott az 1989-es rendszerváltás óta. (MTI)

2019-06-05 23:00:00 Gyurcsányék 10 országrontó főbűne A Gyurcsány-család egyszer már tönkretette Magyarországot. Érdemes felidézni azokat az időket, amikor Gyurcsányék készítették a magyar költségvetést. Most, hogy az ellenzék élére az a Gyurcsány-család állt, amely egyszer már tönkretette Magyarországot, érdemes felidézni azokat az időket, amikor Gyurcsányék készítették a magyar költségvetést - hangsúlyozta Böröcz László szerdai sajtótájékoztatóján. 2018-11-12 11:20:00 Mától érkezik a nyugdíjprémium Ma érkezik a számlákra a nyugdíjprémium, a postai kifizetések csütörtökön kezdődnek. 18 ezer forint a maximum, 2, 5 millió ember kap a tavalyinál is nagyobb összeget. 2015-12-31 09:21:00 Kiderült, mennyivel emelkedik a nyugdíj januártól Nőnek a nyugdíjak 2016-tól, ez több mint húsz járandóságot érint, többek között az öregségi, az özvegyi, a szülői nyugdíjat és az árvaellátást is. Nőnek a nyugdíjak 2016-tól, ez több mint húsz járandóságot érint, többek között az öregségi, az özvegyi, a szülői nyugdíjat és az árvaellátást is.

friss hirek a nyugdijrol car

Kuruc.info - A lengyel elnök aláírta a rendszeres 13. havi nyugdíjról szóló törvényt

friss hirek 24

Ajánló lapunk 2020. május 21-i számából Geszti Péter dalszerző, előadóművész, reklámguru az interjúnkat követő napon csatlakozott ahhoz a nemzetközi felhíváshoz, melyben híres művészek arra kérik a világ vezetőit, hogy ne térjenek vissza a járvány előtti szemléletükhöz, ők maguk is lemondanak eddigi pazarló életformájukról.

Orbán Viktor miniszterelnök a koronavírus-mentőcsomagot ismertető tájékoztatóján bejelentette, hogy visszakapják a 13. havi nyugdíjat a nyugdíjasok. A család- és nyugdíjasvédelmi program egyik eleme, hogy visszaépítik a 13. havi nyugdíjat, négy részletben. 2021 februárjában egy heti, majd évente további egy-egy heti nyugdíjat kapnak a nyugdíjasok. 2020 januárjában az átlagnyugdíj 142 114 forint volt, ennek alapján az átlagos nyugdíjas 35 528 forint pluszpénzt kaphat jövő februárban. Ha a mediánnyugdíjhoz viszonyítunk, ami 127 470 forint volt januárban, akkor a várható 53. heti nyugdíj összege 31 867 forint lesz. Az intézkedés 64, 4 milliárd forintba kerülhet a költségvetésnek – írtuk meg a Portfolio kalkulációja alapján. A Pénzcentrum annak nézett utána, ki járna jól, ha összeghatár nélkül vezetik be a plusz juttatást. A Magyar Államkincstár tavalyi adatai szerint 21 ezer olyan idős él az ország, aki kevesebb mint 12500 forint plusz juttatásra számíthat, mivel a nyugdíjuk nem éri el az 50 ezer forintot havonta.

Napi hirek a nagyvilágból

Külföld:: 2020. február 25. 18:18:: Aláírta kedden Andrzej Duda lengyel elnök a 13. havi nyugdíjról szóló törvényt, a minimálbér összegével egyenlő járulékot az idei évtől kezdve rendszeresen fogják kifizetni. A varsói kormány egyúttal a jövőre bevezetendő 14. havi nyugdíj tervezetét hagyta jóvá. A jogszabályt a májusi választáson újból az államfői posztért folyamodó Andrzej Duda elnök ünnepi keretek között írta alá a Varsóhoz közeli Zyrardów községben rendezett nagygyűlésen. Ez alkalomból mondott beszédében a nyugdíjak folyamatos emelését ígérte a következő évek folyamán, a 13. nyugdíjat pedig a nemzedékek közötti szolidaritás kifejezésének minősítette, utalva a 2016-ban bevezetett, 500plusz elnevezésű nagyszabású családtámogatási programra is. A jóváhagyott törvény szerint a 13. nyugdíjat az adott év március 1-én érvényes minimálnyugdíjjal egyenlő összegben fogják kifizetni minden év áprilisában. Miután idén márciustól a minimálnyugdíjat 100 zlotyval emelik, a járulék bruttó 1, 2 ezer zlotyt (94, 1 ezer forint) tesz majd ki.

  • Elfogadta a kétharmad a közoktatást tovább korlátozó köznevelési törvényt « Mérce
  • Napi hirek a nagyvilágból
  • Friss hirek a nyugdijrol city
  • Fülhallgató media markt portugal
  • Csillagok háborúja 7 teljes film
  • Filmek magyar szinkronnal
  • Bulvár friss hirek
  • Friss hirek a nyugdijrol 2017
  • Hevesi Sándor Művelődési Központ - Nagykanizsa
  • Friss hirek a nyugdijrol state
  • Jó filmek 2010 qui me suit
  • Heti horoszkóp 2020. május 4-10.
friss hirek a nyugdijrol de