mit-lehet-enni-szoptatáskor
October 21, 2021
  1. Tökéletes célpont 2 port
  2. Tökéletes célpont 2 (2016) | Teljes filmadatlap | Mafab.hu
  3. Tökéletes célpont 2 online letöltés, online filmek - OnlinePont
  4. Tökéletes Célpont 2 videók
  5. Tökéletes célpont 2 | Online filmek -Teljes filmek, sorozatok magyarul!
  6. Tökéletes célpont 2 (2016).mp4 teljes, akció, amerikai, magyarul beszélő - Videa

A FILM TARTALMÁBÓL: A második részben is folytatódik az embervadászat. Ezúttal Burma dzsungeleiben és Thaiföldön. A visszavonult harcművész Wes Baylor (Scott Adkins), ajánlatot kap egy utolsó küzdelemre, amit nem utasít vissza. A tét 1 millió dollár. Azonban mikor megérkezik a helyszínre, rájön hogy átverték és vadászok célpontja lesz, akik pénzért emberekre vadásznak, pusztán szórakozásból. Wes-ből üldözött lesz, de lehet csak eleinte...

Tökéletes célpont 2 port

Tökéletes célpont 2 (2016) Hard Target 2 Kategória: Akció Thriller Tartalom: A Las Vegas-i harcművész Wes (Scott Adkins), mesés ajánlatot kap John Oldrich-tól, aki harci játék szervező Délkelet-Ázsiában. Az egykori börtönőr elfogadja az ajánlatot és Mianmar-ba utazik. Ott szembesül azzal a ténnyel, hogy ez nem más, mint embervadászat. Alattomos Dzsungelharc veszi kezdetét, ahol a cél nem más csakis a túlélés. Egy fizetett zsoldos osztag próbálja útját állni, ahol az üldözőből csakhamar üldözött lesz.

Tökéletes célpont 2 (2016) | Teljes filmadatlap | Mafab.hu

Film 2016. augusztus 27. 10:12, szombat Szekeres Viktor Elkészült a Jean-Claude Van Damme-féle Tökéletes célpont második része. Sokan szerették annak idején a Tökéletes célpontot (Hard Target) - az 1993-as akciófilmnek idén kerül bemutatásra a folytatása, mely természetesen nem mozikba kerül, hanem lakossági forgalmazás révén lesz elérhető VOD vagy DVD/Blu-ray változatban. A filmhez az alábbi előzetes készült, mely szokás szerint csak fele olyan hosszú, mint egy klasszikus, mozis trailer. A főszereplő Scott Adkins lesz, de mellette jó pár ismerős arcot láthatunk még, többek között olyan színészeket, mint Robert Knepper, Rhona Mitra vagy Temuera Morrison. A szeptember hatodikán debütáló akciózást az a Roel Reiné rendezte, aki nagyon otthon van a "videós" folytatások készítésében, hiszen a filmográfiáját olyan alkotások gazdagítják, mint a Halálfutam 2, A skorpiókirály 3, A tengerészgyalogos 2, A vasöklő férfi 2, a Megint 12 menet, a Halálfutam: A pokol tüze, A 8-as Seal osztag: Az ellenséges vonalak mögött és A halálraítélt 2.

Tökéletes célpont 2 online letöltés, online filmek - OnlinePont

tökéletes célpont 2 2016

Tökéletes Célpont 2 videók

Tökéletes célpont 2 | Online filmek -Teljes filmek, sorozatok magyarul!

  1. Határozott idejű szerződés
  2. Tökéletes célpont 2.2
  3. Tizedes meg a többiek punk
  4. Tökéletes célpont 2 (2016) | Teljes filmadatlap | Mafab.hu
  5. Tökéletes célpont 2 3

Tökéletes célpont 2 (2016).mp4 teljes, akció, amerikai, magyarul beszélő - Videa

Tökéletes célpont 2 Online film - 2016 | Magyar Értékelés: Tökéletes célpont 2, akció, Tökéletes célpont 2 online film Szerinted? 11 szavazatból Tökéletes célpont 2 Megjelenés éve: 2016 Rendező: Roel Reiné Színészek: Scott Adkins, Robert Knepper, Rhona Mitra, Temuera Morrison, Ann Truong Kategória: Premier Nyelv: Magyar Hossz: 01:43:33 Tartalom: A visszavonult harcművész Wes Baylor (Scott Adkins), ajánlatot kap egy utolsó küzdelemre, amit nem utasít vissza. A tét 1 millió dollár. Azonban mikor megérkezik a helyszínre, rájön hogy átverték és vadászok célpontja lesz, akik pénzért emberekre vadásznak, pusztán szórakozásból. Wes-ből üldözött lesz, de lehet csak eleinte, a tét még mindig él… Nézd meg ezeket is:

Mozipremierek Az új mutánsok Vad erdők, vad bércek - A fantom nyomában Szellemirtók: Az örökség Norm az északi 3.

tökéletes célpont 2
  1. Ki nevet a végén? 2009
  2. A kisvakond nadrágja