tolna-megye-székhelye
October 22, 2021
  1. Sites
  2. Dc filmek sorban? (9244251. kérdés)
  3. DC animációs univerzum – Wikipédia

A DC Universe-zel kapcsolatban ugyanis egyáltalán nem egyértelmű, hogy mi a célja vele a cég vezetőinek. Egyértelmű, hogy a Netflix vagy a Hulu egyeduralmát nem veszélyezteti, de az is valószerűtlen, hogy a Disney hasonló szolgáltatását komolyan meg tudná szorongatni. Akkor? A valószínű válasz, hogy a képregénymogulnál így próbálnak még szorosabb kapcsolatot kialakítani a már meglévő rajongóikkal és még erősebb közösséget kiépíteni maguk és hozzájuk kötődő alkotások köré. Ti melyik DC Universe-sorozatot várjátok a legjobban? Kommentben írjátok meg nekünk a válaszotokat!

Sites

dc filmek sorban 2018

Figyelt kérdés Leginkabb a Batman sorozat erdekelne, hogy, hogy jonnek sorban, de, ha valaki letudna irni az osszes dc filmet megjelenes szerint azt nagyon megkoszonnem. (Ragugliztam a dc moziuniverzumra de a wiki csak 5 filmet jelol meg es pl a sotet lovagot nem is irja. ) 1/2 anonim válasza: Mert a Sötét lovag nem is részese a jelenlegi DC filmes univerzumának. Ennek a részesei, azaz a DCEU-nak a következők: Acélember. Batman v Superman, Öngyilkos osztag, Wonder Woman(ez játszódik legkorábban) és az Igazság Ligája. Korábbi Batman filmek sorrendje: Batman, Batman visszatér, Mindörökké Batman, Batman és Robin. Ezután jött a Sötét lovag trilógia(Kezdődik, Sötét lovag, felemelkedés), aminek semmi köze sem a korábbi, sem a későbbi Batman vagy más DC filmekhez. Az összes DC filmet meg nem írom le, mert bizony kiadja a google is, biztos vagyok benne. 2018. ápr. 10. 14:34 Hasznos számodra ez a válasz? 2/2 A kérdező kommentje: Kapcsolódó kérdések: Minden jog fenntartva © 2020, GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft.

dc filmek sorban movies

Dc filmek sorban? (9244251. kérdés)

Jövő év végéig be vagyunk táblázva Publikálva 2018. október 5. 09:30 A folyamatos DC-Marvel összehasonlítgatásokból egyelőre sorozatok terén is az utóbbi jön ki jobban. Bár az előbbi részéről is akadtak emlékezetes(ebb) címek, valószínűleg senki sem említené egy lapon a Gothamet és a Daredevilt vagy a Supergirlt és Jessica Jonest - és az első kritikák alapján a Titans sem fogja felborítani az erőegyensúlyt. Ettől még a képregénykiadó érthető módon nem adja fel, sőt, úgy látszik, jövőre egy fokozattal feljebb kapcsolnak. A már zajló New York Comic Conon ugyanis megmutatták, hogy néz ki a DC Universe elkövetkezendő bő egy éve saját gyártású szériák terén, és csak annyit mondanánk: zsúfolt 2019 vár majd ránk. Fontos, hogy ez esetben a DC Universe nem összekeverendő DCEU -val: az elnevezés nem egy alternatív gyűjtőfogalom a hozzájuk kötődő mozgóképes alkotásokra, hanem a saját streamingszolgáltatójuk neve. Tekintve hogy itthon egyelőre még nem elérhető, csak a beszámolókra tudunk hagyatkozni, amelyek szerint a platformon több-kevésbé megtalálható minden eddigi DC-film, sorozat és képregény, emellett pedig hírportálként, fórumként és enciklopédiaként is funkcionál.

Paul Dini, az univerzum történeteinek nagy részének az írója. A DC animációs univerzum (eredeti nevén: DC Animated Universe, rövidítése: DCAU) egy, a rajongók által kitalált szó, mellyel a DC Comics által kreált animációs sorozatokat és animációs filmeket nevezik, amik egy univerzumban játszódtak. Az univerzumhoz tartozó filmek és sorozatok az 1990-es és a 2000-es években jelentek meg. Jelentettek meg képregényeket is, melyek szintén rajzfilm stílusban készültek és az univerzum részeseivé váltak. Az univerzum létrejöttét 1992-től számítjuk, a Batman: A rajzfilmsorozat kezdetétől, ugyanis ez volt az első olyan sorozat, melyben feltűntek más szuperhősök ellenfelei is. A nagyobb lépés azonban az 1996-ban startoló Superman: A rajzfilmsorozat volt, melyben Superman már más szuperhősökkel is kapcsolatba lépett. A sorozatokat nagy részben Paul Dini írta és Bruce Timm rajzolta, kinek ezen munkái igencsak híressé tették őt. Az 1992 előtti sorozatok és a későbbiek, mint a The Batman, a Tini Titánok, a Batman: A bátor és a vakmerő és Az igazság ifjú ligája nem tartoznak az univerzumhoz.

Az olyan animációs filmek, mint a Superman: Ítéletnap, illetve az azt követő, tehát 2007 után készült rajzfilmek szintén nem tartoznak az univerzumhoz, azokat a DC Univerzum Eredeti Animációs Filmek (eredeti nevén: DC Universe Animated Original Movies) közé soroljuk. TV sorozatok [ szerkesztés] Sorozat Élettartalma Csatorna Kapcsolat Batman: A rajzfilmsorozat 1992. szeptember 5. - 1995. szeptember 15. Fox Az univerzum kezdőpontja Superman: A rajzfilmsorozat 1996. szeptember 6. - 2000. február 12. The WB Crossoverek a The New Batman Adventures sorozattal: World's Finest Knight Time The Demon Reborn Más szuperhősökkel való crossoverek: Speed Demons ( Flash) In Brightest Day ( A zöld lámpások) A Fish Story ( Aquaman) The New Batman Adventures 1997. szeptember 13. - 1999. január 16. A Batman: A rajzfilmsorozat folytatása Crossoverek a Superman: A rajzfilmsorozattal: Girl's Night Out Batman of the Future 1999. január 10. - 2001. december 18. A The New Batman Adventures későbbi jövőben játszódó folytatása Crossoverek: Countdown (The Zeta Project) The Call (Az igazság ligája: Határok nélkül) Static Shock 2000. szeptember 23.

DC animációs univerzum – Wikipédia

dc filmek sorban 2

| Facebook | Kapcsolat: info A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

  1. Dc filmek sorban en
  2. Dc filmek sorban e
  3. Dc filmek sorban 3
  4. Apa szülinapi meglepetése, csak kicsit volt durva
  5. Dc filmek sorban 1
  6. Hofi géza legjobb műsorai